Antieke Franse tuinmeubelen

Haal het Franse buitenleven naar uw tuin

De zomer is in volle gang. En net als in de zomer van 2018 kunnen we alweer vele dagen genieten van het lekkere weer en het heerlijke buitenleven in eigen tuin. Het lijkt soms wel vakantie! Droomt u dan ook wel eens lekker weg en denkt u aan de fijne tijd die u regelmatig in Frankrijk doorbrengt in de zomer? En dwalen uw gedachten dan af naar al die mooie ‘vintage’ spulletjes die u op een brocante in een klein Frans dorpje tegenkomt? U bent zeker niet de enige die jaren later nog spijt heeft van het achterlaten van die leuke antieke stoeltjes. “Even over nadenken”, dacht u toen. Helaas, een uurtje later was uw buitenkansje verdwenen. Een andere vakantieganger was wel doortastend geweest en had zich de stoeltjes toegeëigend. Jammer, ze hadden zo leuk gestaan in uw eigen tuin.

Van spijt knapt uw tuin niet op

Het overkomt waarschijnlijk veel Nederlandse vakantiegangers in Frankrijk. Lekker loompjes door de warme zomerzon struint u rustig door een Frans dorpje. Het is vakantie en u doet rustig aan. Wat nou druk maken over een paar stoeltjes? Die komen we in een ander dorpje vanzelf weer tegen… Jaren later heeft u nog steeds spijt als haren op uw hoofd dat u niet wat adequater gehandeld heeft. Maar ja, van spijt knapt uw tuin niet op. En al helemaal niet tot in de Franse sferen die u voor ogen heeft.

Antieke Franse meubelen in Nederland

Gelukkig zijn er mensen die hun werk hebben gemaakt van het antieke Franse leven. Deze mensen reizen regelmatig naar Franse dorpen en steden en kopen daar afgedankte meubels. Die meubels vervoeren zij naar Nederland en knappen ze zorgvuldig op, zodat ze een tweede of derde leven krijgen, maar dan in Nederland! Dus bent u op zoek naar uw Franse tuinstoeltjes of andere antieke Franse meubelen? Weet dan dat u niet langer hoeft weg te dromen. Word wakker en kijk of u ze kunt vinden bij een specialist in Franse meubelen in Nederland.